428The_Godfather_II_2The%20Godfather273TheGodfather2020305The_Godfather_II_1

Go English

پنجشنبه، فروردین ۱۱، ۱۳۹۰

صدور بیانیه کمیته ی اینترناسیونال حزب زحمت کشان ترکیه در مورد بی‌ توجّهی سازمان ملل به اعتصاب غذا

http://www.eshterak.info/news/2011/03/post-1099.html




ehp1.jpg
اعتصاب خشک پناهندگان سیاسی در مقابل دفتر سازمان ملل ترکیه
 

هفت نفر از پناهندگان ایرانی که در بین آنها دو کودک پنج و ده ساله نیز دیده می‌شود که جمعا نه نفر هستند از امروز صبح سه شنبه ۲۹/۰۳/۲۰۱۱ در مقابل دفتر هماهنگی سازمان ملل در شهر مرزی وان ترکیه دست به اعتصاب غذای خشک زدند .

در بین این پناهندگان ، یک زن نیز دیده میشود . همگی این افراد بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ از سازمان ملل قبولی گرفتهاند اما تعیین کشوری نشده اند .

این پناهندگان پناهندگان سیاسی هستند و در بین آنها پنج نفر از فعالین سیاسی کرد وجود دارد .

خواستهای این پناهندگان از این قرار است :

۱ ) تعیین شدن کشورشان از سوی بخش کشوری سازمان ملل متحد در ترکیه

۲)انتقالشان به کشور سوم

این فعالین سیاسی در بیانیهای که صبح امروز صادر کرده بودند عنوان کرده اند : "با کمال تاسف باید به اطلاع برسانیم که این اقدامات سازمان شما بجز نشانه لاقیدی و عدم حساسیت به سرنوشت ما هیچ معنای دیگری نمیبخشد. لذا ما نیز از سر ناچاری و در اعتراض به این نوع بلاتکلیفی کشنده و عمیقا دردآور تصمیم به اعتصاب غذای خشک بصورت جمعی شدهایم و تا تحقق مطالبه اعزام به کشوری امن، دست از اعتصاب غذا بر نمیداریم".

ما " کمیتهی حرکت انترناسیونال " کوتاهیهای کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد و در نتیجه ایجاد شرایط اسف بار فعالین سیاسی گریخته از ایران را شدیدا محکوم میکنیم و خواهان این هستیم که هرچه سریعتر این پناهندگان سیاسی به کشور سوم منتقل شوند .

وظیفهی انسانی فعالین سیاسی و احزاب رادیکال این را ایجاب میکند تا با اعتراضات در راستای همبستگی با این پناهندگان ، سازمان ملل متحد که خود بخشی از دستگاه سرکوب سرمایهداران است را مجبور به انجام خواستهای برحق این پناهندگان کنند .


حزب حرکت زحمتکشان

کمیته ی حرکت انترناسیونال

 

İran'lı Siyasi Mülteciler Van'da Ölüm Orucuna Başladı

Aralarında ۵ ve ۱۰ yaşlarında iki çocuğun da bulunduğu dokuz İran'lı mülteciden çocuklar dışındakiler dün (۲۹ Mart ۲۰۱۱) itibariyle ölüm orucuna başladılar. Van'daki Birleşmiş Milletler (BM) temsilciliğinin önünde başladıkları eylemi gıdanın dışında sıvı da almayarak sürdürüyorlar.

Birisi kadın, beşi İran'daki Kürt hareketinden olan siyasi mülteciler ۲۰۰۷ ile ۲۰۱۰ yılları arasında BM'den cevap almalarına rağmen başka bir ülkeye halen gönderilmemişler ve kampta tutuluyorlar.

Eylemdeki mültecilerin iki talebi var:

۱. BM'nin Türkiye temsilciliğinin bir an önce gönderilecekleri ülkeyi belirlemesi.

۲. Ülke belirlendikten sonra tekrar senelerce bekletilmeden hemen üçüncü ülkeye gönderilmeleri.

Ölüm orucunda ki siyasi mülteciler dün BM temsilciliğine ilettikleri bildiride "Kuruluşunuzun bu üzücü ve çok acı davranışına, bizim hayatlarımızın önemsenmemesine üzülüyoruz. Bu yüzden bizler de hakkımızı alana kadar ve isteklerimiz gerçekleşene kadar başlatmış olduğumuz ölüm orucunu sürdüreceğiz." diyorlar.

Biz Emekçi Hareket Partisi Enternasyonal Hareket Komitesi olarak BM Mülteciler Yüksek Komiserliği tarafından İran'lı siyasi mültecilere uygulanan bu haksızlığı şiddetle kınıyor ve bir an önce uluslararası sözleşmelerden doğan üçüncü ülkeye gönderilme haklarının gereğinin yerine getirilmesini talep ediyoruz.

Tüm devrimci, demokrat örgütleri ve siyasi partileri Van'daki siyasi mültecilerin durumuna dikkat çekmeye ve dayanışmaya çağırıyoruz. Herkesi bu devletlerarası yapılanmaların altlarına imza attıkları evrensel insani hakların gerekliliklerini uygulamamalarına karşı ve eşitsiz uygulamalarına karşı basınç oluşturmaya çağırıyoruz.

Emekçi Hareket Partisi

Enternasyonal Hareket Komitesi

--
نشریه الکترونیکی اشتراک : www.eshterak.info

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

CopyRight © 2006 - 2010 , GODFATHER BAND - First Iranian News Portal , All Rights Reserved