Sent to you by FREE GREEN IRAN via Google Reader:
via خبرنگاران سبز؛ معتبر و مردمی by noreply@blogger.com (Vahid) on 6/16/11
فروبستن زبان از بيان حقايق و انتقادات، مؤثرديدن غير خدا (شرک) است؛ يعنی اگر بخاطر حفظ مريد و حوزه و مسجد و رياست خود سکوت کنيم، غير خدا را لحاظ کرده ايم. گذشته از اين، هنگامی که بنده را در قبر می گذارند، می گويند: تو که می دانستی و علم داشتی چرا تخلفاتی را که ديدی تذکر ندادی؟ در آن زمان چه بگويم؟ بگويم: ترسيدم، از توهينها و تهمتها و از اينکه بگويند آمريکايی است، ترسيدم؟
خبرنگاران سبز/جامعه/مرجع سبز:
آيت الله العظمی دستغيب، در جلسه هفتگی تفسير قرآن که در مسجد قبا، برگزار شد با اشاره به اينکه شرط تحقق يک جامعه توحيدی اين است که رهبران و جلوداران آن روبه خدا آورند و گفتار و عملشان يکی باشد، فرمودند: اگر مردم جامعه بر مدار فطرت الهی خود حرکت کنند، خدای تعالی آنها را از شرّ شياطين محافظت میکند.
آيت الله العظمی دستغيب، در جلسه هفتگی تفسير قرآن که در مسجد قبا، برگزار شد با اشاره به اينکه شرط تحقق يک جامعه توحيدی اين است که رهبران و جلوداران آن روبه خدا آورند و گفتار و عملشان يکی باشد، فرمودند: اگر مردم جامعه بر مدار فطرت الهی خود حرکت کنند، خدای تعالی آنها را از شرّ شياطين محافظت میکند.
به گزارش حدیث سرو، ایشان در ادامه فرمودند: شياطينی که قصد رخنه در جامعه اسلامی را دارند و میخواهند دين و دنيای مردم مسلمان را به تاراج برند به شرط آنکه بزرگان دين و سياست رفتاری مناسب و عادلانه داشته باشند و همگان به نصايح ناصحان تن دهند که اگر غير از اين باشد و رؤسا و علما و مؤمنين قول و فعلشان متفاوت باشد، جامعه نيز دستخوش تفرقه می شود و راه نفوذ شياطين هموار می شود؛ اجانب مسلط میشوند و ثروتهای عظيم مادی و معنوی جامعه را به يغما می برند و همان وضعی که در گذشته بوده دوباره ايجاد میشود. پس راه نجات جامعه، يکی شدن فعل و قول يا به عبارتی قلب و زبان [بزرگان] است. اگر چنين شد همه به سوی خدای تعالی متمايل می شوند؛ يعنی اگر رهبران رو به خدا آورند، قلبهای مردم نيز متوجه خداوند می شود[؛ الناس علی دين ملوکهم].
ايشان در ادامه با اشاره به لزوم عمل به دستورات قرآن و سنت توسط بزرگان، فرمودند: اگر قرار باشد جامعه ای بر روال الهی قرار گيرد و الگوی جوامع ديگر گردد بايد تمام احکام الهی، مو به مو مطابق قرآن و سنّت در آن پياده شود و مصلحت بينیهای شخصی و گروهی کنار گذاشته شود.
کسی که پول می گيرد تا ديگران را کتک بزند و رعب و وحشت ايجاد کند، مال حرام به دست آورده است
ايشان با اشاره به آموزهای اخلاقی اين دو آيه به اينکه بايد همواره انسان کوشش کند در تحصيل رزق حلال فرمودند : خداوند بهترين خوراکیها و آشاميدنیها را برای انسان قرار داد و او را از خوردن و آشاميدن خبائث و مضرّات نهی کرد و روش صحيح ذبح حيوانات را به او آموخت. سفارش به کسب حلال و به دست آوردن مال حلال فرمود و از خوردن مال حرام بازش داشت.
سالها پيش از انقلاب، يکی از روزنامه ها نوشته بود: نود درصد علما با دربار ارتباط دارند. حضرت امام خمينی (ره)، نويسنده اين مطلب را فرا خواند و به او گفت: چند نفر از اين نود درصد را نام ببر. او که می دانست دروغ نوشته پاسخ داد: من نمی دانم چه کسانی هستند به ما پول می دهند که اين چيزها را بنويسيم. امام به او فرمود: پول خود را از راه حلال به دست بياور و اگر نمی توانی شغل خود را تغيير بده.
آيت اللَّه شهيد دستغيب رحمه الله گاه می گفت: کجايند کاسبهای قديمی که درس مکاسب شيخ مرتضی انصاری را می خواندند تا در کسب خود به حرام نيفتند؟
ايشان در ادامه گفت : مال حرام تنها منحصر در کسب حرام نيست. کسی هم که پول می گيرد تا ديگران را کتک بزند و رعب و وحشت ايجاد کند، مال حرام به دست آورده و لقمه حرام خورده است و نطفه فرزندانش نيز از لقمه حرام تشکيل می شود در نتيجه فرزند بدتر از پدر میشود و سالها بعد بسياری از افراد جامعه حاصل نطفه حرام و لقمه حرام می شوند.
جوانان امروز جامعه ما کسانی هستند که در زمان امام خمينی رحمه الله يا کمی بعدتر متولد شده اند. بايد قدر اين جوانان را دانست و از آنها بهره خوب برد. اينان از نطفه های پاک و لقمه های حلالند. اما اگر به احکام اسلام عمل نشود و لقمه های حرام بر سر سفرههای مردم گذاشته شود، بيست، سی سال آينده وضع جامعه عوض می شود و نمیتوان انتظار چندانی از جوانان آن روز داشت.
بخاطر حفظ مريد و مسجد سکوت نمی کنم
اين عضو مجلس خبرگان در ادامه با اشاره به سخنرانيها و انتقاداتی که طی اين دوسال نسبت به روند ايجاد شده در جامعه، ايراد شده فرمود: بنده بين خود و خدای تعالی در ميان انتقادات، هدفی جز عمل به تکليف ندارم و می دانم که اگر نگويم، در جای خود متوقف می شوم و حرکتی از لحاظ معنوی نخواهم داشت. فروبستن زبان از بيان حقايق و انتقادات، مؤثرديدن غير خدا (شرک) است؛ يعنی اگر بخاطر حفظ مريد و حوزه و مسجد و رياست خود سکوت کنيم، غير خدا را لحاظ کرده ايم. گذشته از اين، هنگامی که بنده را در قبر می گذارند، می گويند: تو که می دانستی و علم داشتی چرا تخلفاتی را که ديدی تذکر ندادی؟ در آن زمان چه بگويم؟ بگويم: ترسيدم، از توهينها و تهمتها و از اينکه بگويند آمريکايی است، ترسيدم؟ – البته مدتی است که بخاطر گرفتارشدن به خود، کاری به ما ندارند اما اگر گرفتاريشان رفع شود دوباره همان اوضاع خواهد بود – همه ما به اندازه خود تکليف داريم.
بنده حتی قادر نيستم بدن خود را حفظ کنم؛ اگر چند نفر از همان به اصطلاح مخلصين بر سرمان بريزند و کتکمان بزنند، يا مشتی به پهلويمان بزنند، میميريم – مانند خانم هاله سحابی که همين طور کشته شد – اما مهم نيست. يا اگر کسی در تشييع جنازه مان نيامد و مانند آن بنده خدا شبانه دفنمان کردند باز هم اهميتی ندارد. هر که خواست بيايد و هر که نخواست نيايد. اما نمی توان گفت بخاطر اينکه شايد در تشييع جنازه مان نيايند يا در امامزاده سيد محمّد عليه السلام دفنمان نکنند، بايد سکوت کنيم. سر و کار ما با خداست و بايد فکری به حال بعد از مرگ بکنيم. آيا ما بايد به دنبال حرف مردم و دنبال هوای ديگران باشيم؟ اين شرک است.
دينداری اکثريت مردم ايران
معظم له در پايان با اشاره به اينکه مردم ايران ديندار هستند اما دوست دارند که علما و بزرگان، عملشان مطابق با گفتارشان باشد فرمود: اکثريت مردم مسلمان ايران دين را می خواهند اما می گويند بايد عمل علما و جلوداران ما مطابق قولشان باشد و اين خواسته حقّی است. از زمان امام خمينی (ره)، آمادگی پذيرش دين در مردم به وجود آمد و همين الآن هم اين آمادگی وجود دارد. فکر نکنيد همه مردم مسيحی و بهايی شده اند. همين الان هم اگر از بزرگان دين و کشور عمل صحيح ببينند استقبال می کنند. آقايان بزرگان هم بيايند همه زندانيان سياسی را آزاد کنند. آقای ميرحسين موسوی و کروبی را از حصر در آورند و مطابق قانون عمل کنند و انتخابات را به طور صحيح برگزار نمايند. اين کارها موج خوشحالی فراوانی در بين مردم ايجاد میکند و حتی اگر چند نفر هم عصبانی شوند و دست به اغتشاش بزنند، ديگران مهارشان می کنند.
Things you can do from here:
- Subscribe to خبرنگاران سبز؛ معتبر و مردمی using Google Reader
- Get started using Google Reader to easily keep up with all your favorite sites
دریافت این پیام بدلیل ثبت نام شما در گروه "Ma Bishomarim" مي باشد.
جهت ارسال مطلب به این گروه، به آدرس life-companion@googlegroups.comایمیل ارسال کنید
برای لغو عضويت از این گروه، یک ایمیل به آدرس life-companion+unsubscribe@googlegroups.com
ارسال نمائيد.
برای بازديد از سایر امكانات گروه، به این آدرس مراجعه کنید http://groups.google.com/group/life-companion?hl=fa
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر