428The_Godfather_II_2The%20Godfather273TheGodfather2020305The_Godfather_II_1

Go English

یکشنبه، بهمن ۱۰، ۱۳۸۹

Re: -- AndisheyeNik -- Fw: واقعه ی کربلا در تاریخ میلادی(بسیار جالب)

 

درود

اگر باور داشته باشيم كه بارش خون از آسمان تنها به قدرت خدا امكان پذير است نه چيز ديگري ، ثابت خواهيم كرد كه اينكار يعني بارش خون از اسمان و خوني شدن شير جانوران يك عمل عبث و بيهوده است و چون باور نداريم كه خدا كار بيهوده ميكند لذا رويداد چنين چيز امكان پذير نيست . معجزه اي مانند بارش خون از آسمان به چه كار ميايد ؟ چرا بايد چنين عمل صورت گيرد ؟ قاعدتا براي اينكه عظمت و بزرگي رويدادي مانند قتل عام در كربلا و جلب توجه مردم به چنين چيزي اتفاق بيافتد . خوب چرا اين معجزه در انگلستان اتفاق ميافتد ؟ چرا بايد مردم انگلستان از چنين چيزي يعني رويداد كربلا درس بگيرند وقتي كه در همان زمان اروپاييان داشتند با مسلمانان ميجنگيدند ؟ گمان ميكنيد رويداد كربلا در آن زمان به گوش چند نفر از مردم بريتانيا رسيده بود ؟ گمان ميكنيد براي چند نفر كشته شدن 72 نفر در عراق اهميت داشته باشد تا  اين واقعه بر آنان تاثير پذير باشد ؟ آنها از كجا بايد ميفهميدند كه اين معجزه با سخنراني زينب در ارتباط است تا عبرت بگيرند و بدامان اسلام پناه بياورند؟

اين مسائلي كه عنوان كرديم مسائلي بودند كه در همان ابتدا ميبايست به انديشه خواننده خطور كند . ليكن ما به آدمهاي شارلاتان و دروغ پردازي كه اينچنين قاطبه ساده لوح مسلمانان را بازي ميدهند و كلاهاي گشاد بر سرشان ميگذارند ، هشدار ميديم كه دوره خر كردن و الاغ سواري ديگر تمام شده است . اين هم يكي ديگر از مدارك ما يراي نشان دادن اين است كه استعمار در پي خر كردن عوام است و ما آنرا به تازگي در اينترنت ديديم . بدانيد كه ما و ديگراني مانند من ، با تمام توان تلاش خواهيم كرد كه شما را از لذت خر سواري محروم كنيم .

رويداد كربلا در تاريخ 10 محرم سال 61 هجري اتفاق افتاد يعني اكتبر سال 680 ميلادي . زينب پس از آن به اسيري به كوفه رفت و يك سخنراني ايراد كرد كه نهايتا سه يا چهار روز پس از عاشورا بوده نه 5 سال بعد و جالبتر اينكه زينب در  15 رجب سال 63 هجري از دنيا رفته اند  كه ميشود ماه مارس سال 683 ميلادي . چگونه ميشود كه دو سال پس از مرگ زينب و 5 سال پس از رويداد كربلا يعني در سال 685 ميلادي در بريتانيا باران خون بيايد و يك مشت موذي و آب زير كاه  هم آن را به زينب و كربلا مربوط كنند ؟ براستي ننگ بر آنان كه خريت مردم را به قيمت گزاف تحميق توده ها ميخرند . ميدانيد چرا وقتي نام شيعه ميايد انسان بياد دروغ و نيرنگ و فريب و استعمار ميافتد ؟ ميدانيد چرا پردازنده اين دروغ ، بارش خون را به سخنراني زينب ربط داد نه به عاشوراي حسين ؟ چون حدس ميزد كه شايد برخي ها كنجكاوي كنند و تفاوت اين سالها را متوجه شوند ،‌اما مگر چند نفر ميدانند كه زينب تنها دوبار در كوفه سخنراني كرد . هنگام ضربت خوردن علي و هنگامي كه به  اسيري به شام برده ميشد. آنها هم كه ميدانند مگر چقدر توجه ميكنند كه اينها همزمان هستند يا خير .پس به خيال خود افسار ديگري يافته تا بر پوزه توده ها بزند.

اواي گرامي و ساير دوستان هموند . من از شما ميخواهم كه در زدودن چهره كريه جهل و ناداني كمك كنيد و اينگونه موارد كه از درستي آنها بي خبر هستيد را در مكانهاي عمومي منتشر نكنيد و در ترويج حماقت سهيم نباشيد . من حاضرم در حد توان در اينگونه موارد به شما كمك كنم و اگر پاسخ مناسب از من نگرفتيد آنگاه هر كار كه مايل بوديد ، صورت دهيد.

بدرود



2011/1/25 Ava Fakhteh <a.fakhteh@yahoo.com>
 


دوستان سلام درمورد درست یا نادرست بودن این ایمیل مطمئن نیستم

 
----- Forwarded Message ----





واقعه کربلا در تاریخ آنگلوساکسون در سال 685 میلادی


 

به طور تصادفی در یکی از کتابخانه های اینترنت این مقاله به چشمم خورد که بسیار جالب است. از شما دعوت می کنم آن را به دقت و با وسواس مطالعه نمایید. خلاصه آن این است که در یک کتاب تاریخی قرون وسطی در بریتانیا، نوشته شده است که در سال 685 باران خون بارید و این دقیقا سال شهادت امام حسین علیه السلام است.

لینک مقاله به فارسی:

     http://ekowsar.blogfa.com/post-58.aspx

لینک مقاله اصلی که به انگلیسی است و توسط دو نفر به نام Hj Hala and Hj Zaynab El-Fatah   نوشته شده است:

 

http://www.victorynewsmagazine.com/AngloSaxonChroniclesLadyZaynabbintAliA.htm

 

لینک آنلاین صفحه مورد نظر در کتاب تاریخ آنگلوساکسون

 

http://www.britannia.com/history/docs/676-99.htm

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

(In the Name of God, The Beneficent, The Merciful)

 

تاریخ آنگلوساکسون و واقعه کربلا

 

The Anglo Saxon Chronicle and The Tragedy of Karbala

 

احسان کوثری نیا                      زهرا اخوان صفایی            اُمید کوثری نیا

 

 

 

معرفی کتاب «تاریخ آنگلوساکسون» برگرفته از دایره المعارف بریتانیکا: «کتاب تاریخ آنگلوساکسون یکی از مهمترین اسناد تاریخی است که از دوران قرون وسطی به جای مانده است. این کتاب ابتدا به فرمان پادشاه آلفرد کبیر در حدود سال 890 میلادی گردآوری شد، و تا اواسط قرن دوازدهم میلادی توسط نویسندگان و مورخین مختلف، وقایع سالهای بعد به آن افزوده شد. ما فکر می کنیم که این کتاب به عنوان کاملترین سند تاریخ بریتانیا از آغاز آن تا دوره حکمفرمایی پادشاه استفن در سال 1154 میلادی باشد. اگرچه این کتاب ممکن است تاریخ فراگیر و بی نقصی نباشد ولی این مساله از ارزش بی بدیل آن در به دست آوردن تصویری روشنتر از تاریخ هزار سال پیش بریتانیا نمی کاهد».

 

قهرمان کربلا، حضرت زینب کبری (س) پس از شهادت برادر بزرگوارش، حضرت سیدالشهداء (ع)، در کوفه خطابه ای شورانگیز به این شرح ایراد فرمود: «ای مردم کوفه، ای فریبکاران، خیانت پیشه گان و گنهکاران، آیا اکنون گریه می کنید؟ خداوند هیچگاه اشکهایتان را نکاهد و قلبهایتان همواره با غم و اندوه همراه باشد. پیمانهای سست شما هیچ اثری از صداقت و راستی ندارد... . با به شهادت رساندن امامتان، کرداری رسوا کننده، ننگ آور و دهشتناک برای شما به ثبت رسید.  آیا با وجود بارش بارانهای خونین از آسمان باز هم تردیدی در شما وجود دارد . به خاطر داشته باشید، عذاب آخرت بسیار دردناکتر و ناگوارتر است».

 

در شکل مقابل، تصویر روی جلد و صفحه اسکن شده از کتاب تاریخ آنگلوساکسون آورده شده است.

 

 

در این کتاب، برای هر یک از سالهای میلادی، مهمترین وقایع و رخدادهای تاریخی در حد یک تا چند جمله ذکر شده است. همانگونه که مشاهده می شود، در این کتاب در

 

خصوص مهمترین وقایع سال 685 میلادی این جمله گزارش شده است:

"685. In this year in Britain it rained blood, and milk and butter were turned into blood."

 «685، در این سال در بریتانیا باران خون بارید، و شیر و لبنیات به خون تبدیل شد».

لازم است در اینجا به این نکته مهم اشاره کرد که سال 685 میلادی مصادف با تاریخ سخنرانی زینب کبری (س) در کوفه است. ثبت و گزارش یک واقعه مهم تاریخی (یعنی بارش باران خون از آسمان) از یک منبع تاریخی معتبر و مستقل آن هم در سرزمینی دوردست (بریتانیا و انگلستان) بیانگر چند نکته مهم است: 1) اهمیت واقعه، 2) فراگیر و گیتی گستر بودن آن، 3) تاییدی دیگر بر صحت آن. بارش خون از آسمان پس از شهادت سیدالشهداء (ع)، واقعیتی است که در کتابهای تاریخی مسلمانان (اعم از شیعه و سنی) مکرراً گزارش شده است: «پس از شهادت حسین بن علی (ع)، از آسمان باران خون بارید، به گونه ای چاه ها و دَلوها پر از خون شد». به طور مثال می توان به کتابهای مهم مسلمانان سنی مانند ذخائر العقبی، صص 144، 145، الصوائق المحرقه، صص 116، 192، تذکره الخواص، ص 284 و تفسیر ابن کثیر، ج 9، ص 162 اشاره کرد.       والسلام             15/08/87

مراجع:

References:

1-     http://www.britannia.com/history/docs/asintro2.html

2-    http://www.victorynewsmagazine.com/AngloSaxonChroniclesLadyZaynabbintAliA.htm


 


 



Iran Eshgh Group !

 


 

 

rr





__._,_.___
Recent Activity:
یاهو گروه انديشه نیک برای تبادل اندیشه و انتقال مطالب آموزنده

اجتماعی، فرهنگی، علمی و هنری از شخصی به شخصی دیگر و از نسلی به

نسل دیگر، راه اندازی شده است.


baraye didane in email be surate farsi mitavanid az yeki
az do rahe zir estefade konin:

1-Right clik>Encoding>More>Unicode (UTF-8)
2-Right clik>Encoding>More>Arabic (windows)

اگر این مطلب از طرف دوستان برای شما بازفرست شده است

می توانید در صورت تمایل در این یاهوگروه به نشانی اینترنتی

http://groups.yahoo.com/group/AndisheyeNik

وآدرس ایمیل andisheyenik@yahoogroups.com

،عضو شوید تا همه مطالب فرهنگی و اندیشه ای گروه را دریافت نمایید

لطفا در نظر داشته باشید که مطالب ارسالی از طرف صاحبان اندیشه با نگرشها

و سلیقه های گوناگون را به معنای خط مشی این یاهوگروه قلمداد نکنیم.

شاگردی دقیق، آموزگاری شریف و پرستاری مهربان برای (اندیشه) هم باشیم و بمانیم

مدیریت اندیشه نیک
.

__,_._,___

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

CopyRight © 2006 - 2010 , GODFATHER BAND - First Iranian News Portal , All Rights Reserved