نام دیگر این میوه، انگور برزیلی ست. این گیاه، بومی آمریکای جنوبی – مثل پاراگوئه، آرژانتین ( و چنانکه از نامش پیداست) برزیل است. این میوه به رنگ بنفش براق است و می توان آنرا مستقیماً از درخت چید و مصرف کرد.
از تخمیر آن در شراب و مشروبات قوی الکلی استفاده می شود. پس از اینکه سه روز از چیدنش سپری شد، تخمیر آن آغاز می شود. بنابر این گاهی چارة دیگری به جز چنین استفاده هایی باقی نمی ماند.
نگهداری آنها در باغ، به مراقبت زیادی نیاز دارد. سالها طول می کشد تا درخت میوه بدهد ولی وقتی به سن بلوغ برسد می بینید که ارزشش را داشته. این درخت قابلیت انطباق خوبی با محیط دارد. اگر چه که به رطوبت و خاکی که کمی اسیدی باشد نیاز دارد ولی در خاک های قلیایی نیز رشد می کند.
به طور طبیعی حداکثر دو بار در سال شکوفه می دهد. بیشتر به موجود بیگانه یا انگلی می ماند که خودش را به تنه و شاخه ها چسبانده است. شکوفه ها در محلی رشد می کنند که به نظر می رسد قرار است ساقه جدیدی از آن خارج شود.
شاید بپرسید چرا رفتار این درخت اینگونه است؟ یک جواب ساده می تواند این باشد که به این ترتیب حیواناتی که نمی توانند به بالا دست درخت بروند، بتوانند میوه های آن را بخورند و تخم های آن را در اطراف پراکنده کنند.
اگر درخت بخوبی آبیاری شود، در تمام طول سال شکوفه و میوه می دهد. خود میوه تا چهار سانتی متر قطر دارد و درون آن چهار هسته بزرگ وجود دارد. این میوه علاوه بر کاربرد غذایی، برای مرطوب کردن پوست و درمان آسم و اسهال نیز کاربرد دارد.
اگر لوزه هایتان متورم شده باشد، از آن می توانید برای کاهش و التیام تورم استفاده کنید. با توجه به اینکه چندین ترکیب ضد سرطانی در آن یافت شده است، امید می رود از آن برای درمان سرطان نیز استفاده شود.
در مجموع، با وجود عجیب بودنش، خیلی مفید به نظر می رسد.
منبع:
http://www.funzug.com/index.php/unusual-things/jabuticaba-a-tree-that-fruits-on-its-trunk.html
اجتماعی، فرهنگی، علمی و هنری از شخصی به شخصی دیگر و از نسلی به
نسل دیگر، راه اندازی شده است.
baraye didane in email be surate farsi mitavanid az yeki
az do rahe zir estefade konin:
1-Right clik>Encoding>More>Unicode (UTF-8)
2-Right clik>Encoding>More>Arabic (windows)
اگر این مطلب از طرف دوستان برای شما بازفرست شده است
می توانید در صورت تمایل در این یاهوگروه به نشانی اینترنتی
http://groups.yahoo.com/group/AndisheyeNik
وآدرس ایمیل andisheyenik@yahoogroups.com
،عضو شوید تا همه مطالب فرهنگی و اندیشه ای گروه را دریافت نمایید
لطفا در نظر داشته باشید که مطالب ارسالی از طرف صاحبان اندیشه با نگرشها
و سلیقه های گوناگون را به معنای خط مشی این یاهوگروه قلمداد نکنیم.
شاگردی دقیق، آموزگاری شریف و پرستاری مهربان برای (اندیشه) هم باشیم و بمانیم
مدیریت اندیشه نیک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر